مدل دوربین عکاسی

مدل دوربین عکاسی مدل دوربین عکاسی مدل دوربین عکاسی مدل دوربین عکاسی مدل دوربین عکاسی مدل دوربین عکاسی

مدل دوربین عکاسی

مدل دوربین عکاسی مدل دوربین عکاسی مدل دوربین عکاسی مدل دوربین عکاسی مدل دوربین عکاسی مدل دوربین عکاسی

با موزه‌های عجیب غریب دنیا آشنا شوید!! ( عکس)

مجموعه: عجایب گردشگری


موزه‌,موزه‌های عجیب غریب دنیا,موزه آثار هنری

با موزه‌های عجیب غریب دنیا آشنا شوید!! (+عکس)
 بفرمایید از این موزه‌های عجیب غریب دنیا با هم دیدن کنیم.
موزه‌ها، معمولا مجموعه جمع آوری شده‌ای از آثار باستانی در زمینه هنر، علم، صنعت، فرهنگ اقوام، پوشش و غیره قلمداد می‌شوند. موزه‌های معروف بسیاری در سراسر جهان وجود دارند. موزه‌هایی چون؛ موزه لوور در فرانسه، سلمون گوگنهایم در امریکا،  موزه بریتیش در انگلستان، موزه پرادو در اسپانیا  و...

 

شهرت و معروفیت این موزه‌ها به دلیل مجموعه‌های بی‌نظیری از آثار باستانی و تاریخی از هنر، علم و فرهنگ اقوام بشری در طول تاریخ است که از سراسر جهان جمع آوری کرده‌اند. موزه‌های عجیب غریبی که در عصر جدید ظهور کرده‌اند، شاید برای همگان جالب و خوشایند نباشند، ولی افرادی هستند که حاضرند برای دیدن این موزه‌ها هزینه‌های هنگفتی بپردازند و کیلومتر‌ها سفر کنند.
شما چطور؟ اگر جوابتان بله است، می‌توانید برای بازدید از این موزه‌های عجیب غریبی همه روزه با همشهری آنلاین سفر کنید؟


موزه آثار هنری بد
موزه کارهای هنری بد، یکی از موزه‌های عجیب و غریب است که شما می‌توانید کارها و آثار هنری بد، زشت و منسوخ شده بازدید کنید. مسئول این موزه معتقدند که باید کلیه آثار خوب و بد برای آیندگان حفظ شده و به نسل‌های آینده منتقل شود. شاید در نسل‌های آینده چیزی به نام زشت و زیبا و خوب و بد وجود نداشته باشد. جالب است، بدانید بسیاری از آثاری که در این موزه وجود دارند، بسیار مشهور و معروف هستند. جالب‌تر آنکه شما هم می‌توانید آثار هنری بد خود را در آنجا به نمایش گذارید.

 

موزه‌,موزه‌های عجیب غریب دنیا,موزه آثار هنری


 موزه مو
داستان این موزه به سال  برمی‌گردد. یعنی زمانی که گالیپ کورکاسو کوزه گر مشهور ترکیه در سال ۱۹۷۹ شروع به جمع آوری موهای خانم ها می‌کند. تاریخ پیدایش این موزه عجیب و غریب رقم می‌خورد. هدف او از جمع آوری مو‌ها این بود که مردم در کلاس‌های کوزه‌گری او شرکت کنند. به همین خاطر شروع به جمع آوری موهای زنان کشور خود و سایر کشورها کرد.
گالیپ بیش از ۱۶۰۰۰ موی مختلف از زنان دنیا جمع‌آوری کرد و با این کار، توانست نام خود را در کتاب رکورددارها ثبت کند. شما می‌توانید، مجموعه از موهای زنان دنیا را در این موزه ببینید.

 

موزه‌,موزه‌های عجیب غریب دنیا,موزه آثار هنری

 گالیپ کورکاسو کوزه گر مشهور ترکیه

 

 موزه‌,موزه‌های عجیب غریب دنیا,موزه آثار هنری


موزه بین المللی سولابه یا موزه توالت
این موزه بین المللی توالت واقع در دهلی‌نو  پایتخت هند است. کشوری که بیش از یک میلیارد نفر جمعیت دارد. این موزه در سال ۱۹۷۰، توسط دکتر پاتاک تاسیس شده است.

 

موزه‌,موزه‌های عجیب غریب دنیا,موزه آثار هنری

 
این موزه اولین مکان علمی‌بود که به خاطر دغدغه اصلی دکتر برای سلامتی افراد کشورش، ساخته شد. با بازدید از این موزه شما مطالب بسیار زیادی در باره پیشرفت تکنولوژی توالت و آداب آن در فرهنگهای مختلف یاد خواهید گرفت. چیز عجیبی که ممکن است در بین این مجموعه جالب ببینید، توالت مخصوص لوئی هشتم است. دکتر بیندشاور پاتاک در این زمینه می‌گوید؛ این توالت‌ها قسمتی از فرهنگ بهداشت تاریخ است که نقش زیادی در گسترش تمدن بشریت داشته است.


موزه افیون
موزه افیون واقع در کشور تایلند مجموعه‌ای از افیون، ابزارها و هر چیز مرتبط با آن است. این موزه اطلاعات شما درباره افیون افزایش می‌دهد. با وجود احساس بدی که ممکن است در باره این موزه داشته باشید، باید بدانید این موزه با اهداف مهم در بالا بردن آگاهی و سطح علمی‌مردم نقش بسزایی ایفا کرده است.

 

موزه‌,موزه‌های عجیب غریب دنیا,موزه آثار هنری


 شما در این موزه می‌توانید مطالب جالبی در زمینه عوامل و مسائلی که باعث رشد تجارت این ماده در طول تاریخ بشر شده، روش‌های مختلف استفاده آن در زمینه‌های مختلف، مراحل کاشت و برداشت و غیره بدست آورید.


موزه لوازم شکنجه
به نظر من حتی نام این موزه هم آزار دهنده است چه برسد به بازدید از آن... با این وجود این موزه به بازدیدکنندگان این فرصت را فراهم می‌کند که نگاهی به تاریخ مردمان پیشین سرزمین خود داشته باشند. نگاهی هر چند تلخ به تاریخی نه چندان دور... شاید این نگاه تلنگری برای بیداری ماهیت و ذات انسانی خویش باشد.

 

موزه‌,موزه‌های عجیب غریب دنیا,موزه آثار هنری

 

 در این موزه ابزارهای مختلف شکنجه که استفاده از آنها از قرن دوازدهم تا انقلاب کبیر فرانسه رواج داشت، وجود دارد. این موزه که در شهری به نام کاکسونو فرانسه واقع است به شما این امکان را می‌دهد که واقعیت‌های تلخ، تاریک و شوم پیشین کشورها را با چشمان خود ببینید.


موزه پزشکی
ماتر نام موزه آسیب شناسی و پزشکی است. این موزه تمامی‌اندام‌های داخلی و ظاهری انسان را در زمان سلامتی و بیماری تشریح و به معرض نمایش گذاشته است.

 

موزه‌,موزه‌های عجیب غریب دنیا,موزه آثار هنری

 چهره زنی که در اثر بیماری تب زرد در گذشته است.

 

 موزه‌,موزه‌های عجیب غریب دنیا,موزه آثار هنری

 

 اسکلت بدن فردی دو سر
موزه شگفت انگیز موتر در زمینه پزشکی و علمی ‌در فیلادلفیای امریکا قرار دارد. شاید این موزه یک آزمایشگاه تحقیقات علمی ‌بسیار عالی برای دانشجویان پزشکی به حساب بیاید ولی در واقع یک موزه پزشکی بسیار جالب است که بازدید از آن برای عموم بخصوص توریست‌ها آزاد (البته رایگان نیست) است. این موزه آسیب‌شناسی تاریخی حاوی اطلاعات 20000  نمونه محفوظ در مایع مربوط به آناتومیک و پاتولوژیک، مدل‌ها، جنین، وسایل پزشکی و خاطرات دانشمندان و پزشکان معروف است.
 منبع :hamshahrionline.ir



دور دنیا با یک کلیک

  • آشنایی با بنای استون هنج - بریتانیا
  • آشنایی با موزه جهان نما در تهران
  • برترین بناهای باستانی دنیا +عکس
  • برج سفید تسالونیکی
  • بنای تاریخی کلوسئوم وشباهتش با برج پیزا
  • شهر تاریخی پترا


مطالب دیگر
ضرورت کارآفرینی در توسعه اقتصادی و اجتماعی جامعه
روشی نوین و مطمئن در رمزنگاری اطلاعات با استفاده از مفاهیم فیزیک کوانتومی
نقش خلاقیت ونوآوری در کارآفرینی
بررسی تاثیر عدالت سازمانی بر رفتار شهروندی سازمانی با بررسی نقش میانجی گری تعهد سازمانی و مطرح بودن سازمان
Functioning principles of GPC system and how to determine the intrinsic viscosity of polymers by Gel Permeation Chromatography
مکانیابی بهینه محل دفن مواد زاید جامدشهری با استفاده از مدل AHP و سیستم اطلاعات جغرافیایی مطالعه موردی: شهرستان تنکابن
مدیریت منابع در رایانش ابری بر اساس روش مبتنی بر عامل والگوریتم فاخته
طراحی یک سیستم هوشمند فازی عصبی جهت شناسایی رفتار رانندگی مصرف کنندگان مواد محرک آمفتامین
مقایسه اثربخشی روش های تدریس بحث گروهی وسخنرانی بر میزان یادگیری و رضایت دانش آموزان ازتدریس، در درس دین و زندگی
Study of Corrosion Behavior of Ni-W-B Alloy from Tartrate Bath by EIS in NaCI Solution
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.